Sociální sítě
Nahoru

Privátní trajekt s vlastním supersportem

Přijeďte supersportem až ke své jachtě a zaparkujte ho přímo v jejích útrobách. Báječná superjachta Strand Craft 122 stojí 20 milionů EUR (500 milionů Kč) a švédský ateliér Gray Design vám ji zhotoví na objednávku.

Zatímco vlny prorážíte rychlostí 55 uzlů, uvnitř vaše přátele hýčká blyštivý mahagon salonu a vás za pomyslným kormidlem tónované sklo téměř panoramatického kokpitu. Retro-futuristický interiér je složen ze čtyř kajut, recepce a komfortních kabin pro posádku. Součástí je také garáž pro váš vůz. A pozor, ten je v ceně! Jeho dvanáctiválcový motor, hnaný dvěma turbodmychadly, má výkon 880 koní, takže vás dokáže přibližovat jachtě snů rychlostí až 375 km/h. Zvedněte hydraulická vrata garáže, vysuňte můstek (opět jen na stisk tlačítko) a plavba může začít.

Avšak pozor, ještě nedělejte žádné změny v dovolenkovém diáři. Pokud nyní objednáte, jachta vám bude dodána v roce 2013.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.