Sociální sítě
Nahoru

TOP CLASS plul na Severní pól

Na světě jsou místa, o kterých mnozí cestovatelé jenom sní. Destinace tak vzdálené, že se vymykají běžným představám o dovolené. Právě pro ty, kterými cloumá vášeň pro ryzí objevování, vznikla loď Prince Albert II se zesíleným a vyztuženým trupem do nejextrémnějších podmínek. Jenže který jiný těžkotonážní ledoborec vám nabídne osobního sluhu a mramorovou koupelnu s privátním barem v každém apartmá a kuchyni ve stylu Relais & Chateau? S týmem průvodců proplujete nejméně navštěvovanými moři světa, kolem pláží bez jediného turisty. Pardon, někdo tu přece je. Lední medvěd!

Magazín TOP CLASS ve svém zbrusu novém vydání přináší poutavou reportáž z oblasti věčného ledu. Přiblíží vám plavbu k Severnímu, ale také Jižnímu pólu, a to právě s lodí Prince Albert II, která patří luxusní společnosti Silversea. Šokující příběhy z nejvzdálenějšího obydleného ostrova světa, kde vybuchla i atomová bomba, jsou propojeny s itineráři aktuálních plaveb, jež by každý nároční cestovatel alespoň jednou na světě měl zažít…

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.