Sociální sítě
Nahoru

Motorkáři všech zemí, připravte se na exkluzivní zavazadla!

Letošní motorkářská sezóna je již v plném proudu, renomovaný výrobce luxusních zavazadel Tumi však již chystá exkluzivní novinky na tu příští. Tou nejzajímavější je spolupráce s italskou značkou Ducati, na jejímž základě by se od letošního října měly v obchodech měla objevit červená kolekce zavazadel. Skládat se bude ze tří sportovních tašek, jednoho batohu a dvou kufrů o rozdílné velikosti.

Kufry budou vyrobeny z vrstveného polykarbonátu, který zajišťuje velkou pevnost a zároveň se zasahuje o značné odlehčení. Snadno tak zvládnete výstup jakéhokoliv schodiště, díky kolečkům překonáte jakoukoliv vzdálenost. Tumi navíc spolupráci s Ducati hodlá zopakovat hned na jaře příštího roku, kdy se v obchodech objeví stejná kolekce, jen v černé barvě.

Více z rubriky Motocykly

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.