Sociální sítě
Nahoru

BMW chystá výlet do oblak za 180 000 000 Kč

Stále více automobilek nespoléhá pouze na silniční dopravní prostředky. Bugatti se zřejmě v brzké době vydá na moře, Mercedes-Benz pro změnu vyslal do oblak vrtulník Eurocopter. Nyní se k němu přidává další z německých automobilek, BMW. Mimo vozovky však posílá rovnou luxusní privátní letoun Dassault Falcon 2000S.

Specifikovat jej přitom budete moci naprosto stejně jako třeba své nové BMW řady 7. Nejprve proto vyberete vnější zabarvení trupu letounu, který takto může snadno propagovat vaší firmu. Teprve následně zaměříte svou pozornost na kabinu, která na šířku měří necelých dva a půl metru a díky výšce cca 190 cm umožňuje snadné procházky v uličce. Designové oddělení BMW připravilo pro začátek tři barevné pakety, z nichž „Alpine“ je určen milovníkům umění a odkrývá mnohdy tajemné oblasti na celé Zeměkouli, „Sedona“ odkazuje na pouštní motivy a „Havana“ dává průchod hlavně zelené barvě a ekologismu.

Samozřejmostí je také designová kuchyňka oddělená od prostoru pro cestující uzavíratelnou stěnou, nechybí ani toaleta se sociálním příslušenstvím na zcela opačné straně. Cestující mohou mít k dispozici individuální zábavní centrum pro každé sedadlo, satelitní telefon či výkonnou klimatizaci a ambientní osvětlení, které nebude rušit při spánku. Cena se bude odvíjet právě podle vašich specifik, počítat však můžete se základem 180 000 000 Kč za osmimístné provedení.

Více z rubriky iLuxus Awards

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.