Sociální sítě
Nahoru

Speciální edice Aerowatch míří do Prahy

Ačkoli švýcarská značka Aerowatch loni oslavila své 100. výročí, je tomu teprve několik let, co přišla s konceptem výroby náramkových hodinek. Jejich ikonickou řadou se stala edice „1942“, která dokáže imponovat jedinečným uchycením koženého řemínku k pouzdru. Nožky stěžejek jsou totiž opravdu výrazné a svým zaobleným tvarem asociují způsob, kterým se přichycoval kožený řemínek ke kapesním hodinkám na přelomu 19. a 20. století. Koneckonců kapesními hodinkami je Aerowatch proslulý a dodnes nechybí v jeho lákavé nabídce.

Díky ohromným úspěchům linie „1942 Chronograph“ přichází na trh ze švýcarské Jury i další model – Aerowatch 1942 Chronograph A 64908 AA04. Jeho 42mm ocelové leštěné pouzdro, s předimenzovanou cibulovitou korunkou, ukrývá tradiční mechanický kalibr ETA Valjoux 7751, který kromě chronografu nabízí také plný kalendář. Elegantní hodinky tak indikují kromě data, také jméno dne, měsíce a samozřejmě toliko žádané lunární fáze. Samotný strojek se 4Hz setrvačkou byl rhodiován a jeho mosty a rotor dekorovány ženevskými pruhy Côtes de Genève. Využité šrouby pak byly popouštěné do modra a ladí tak s listovými ručkami.

Speciální limitovaná edice 500 kusů se stříbřeným číselníkem s dominujícími římskými číslicemi je zatím k dispozici pouze na objednání, a to za cenu 85 880 Kč. Dle exklusivních informací portálu iLuxus však nebudou chybět na pražské zářijové výstavě Hodiny a klenoty. Rezervovat hodinky lze na adrese www.protime-sro.cz.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.