Sociální sítě
Nahoru

Luxusní svatební alba lemovaná zlatem

Dokonalá svatební fotoalba značky Aspinal of London v luxusním butiku Arde Style Shop překonají všechny představy. Exklusivní butik Arde nabízí totiž nejenom široký sortiment knih hostů, ale také elegantních svatebních alb nadstandardní kvality. Kombinace tradičního knihařského řemesla a exklusivních materiálů dává pocítit opravdové výjimečnosti.Svatební alba jsou zpracovaná předními mistry řemesla. Každé z nich je ručně vyrobené z mimořádně kvalitní kůže s luxusními polstrovanými deskami lemovanými zlatem či stříbrem.Zlacený či stříbřený hřbet činí z každého tohoto úchvatného svatebního alba skutečný klenot. Vnitřní desky jsou vykládané moaré hedvábím, jednotlivé stránky jsou ručně vázané pro maximální pevnost. Svatební alba zakoupíte s černými či krémovými chemicky neošetřenými stránkami proloženými ochrannými listy chránícími fotografie.Luxusní svatební alba je možné zakoupit i jako set svatebního alba a knihy hostů balené v překrásném dárkovém balení, který lze doporučit také jako unikátní svatební dar. Alba Aspinal of London se nesou prostě v duchu dokonalého souladu kvality a designu a tvoříideální místo pro vzpomínky na významný den.Tato fotoalba lze zakoupit v luxusním butiku Arde Style Shop na www.arde.cz

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.