Sociální sítě
Nahoru

Vertu: snadné spojení s notebookem

Pro opravdu vytížené manažery připravil britský výrobce Vertu nejenom smartphone z řady Constellation, který si vysloužil přízvisko Quest, ale i velké množství doplňků. Ocelový klenot, na který značka navázala i edicemi s karbonem či zlatem, si oblíbil dokonce i slavný zpěvák Seal – ten koneckonců mu propůjčil svou tvář značce a stal se tak novým ambasadorem manufaktury. Díky tomuto chytrému telefonu s operačním systémem Symbian je možné jednoduše spravovat e-maily, sledovat videa, fotky či přehrávat hudbu. Exklusivní službou není jenom využívání tlačítka Conciérge, ale také prominentní adresa zakončená @vertu.me. Ceny telefonů se 40GB vnitřní pamětí začínají na 138 000 Kč.

Ideálním doplňkem je kolébka, hands free a kuličkové pero, které nabídku rozšiřují a lze je exklusivně pořídit v pražském butiku v Pařížské ulici.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.