Sociální sítě
Nahoru

Kožená pouzdra na Vertu

Kombinací mimořádné práce na designu, konstrukci a řemeslnosti vznikla kolekce doplňků nejen telefonu Vertu, ale také životního stylu zákazníka. Vliv samotných produktů v rámci stylu a výběru materiálů je vidět také ve snaze dokonale ohromit zákazníka jedinečným požitkem ze zakoupení všeho, co k telefonům Vertu patří.Pouzdra na telefony byla vyrobena pro každou kolekci zvlášť, designově a barevně dokonale sladěna s daným telefonem. Řemeslníci vyrábí pouzdra ručně, stejně jako telefony, a používají přitom nejkvalitnější materiály jako kůže, kovy a další. Vývojový tým Vertu klade stejný důraz na detail i při výběru ladících barevných variant a povrchů. Každé pouzdro prochází přísnými testy, aby byla zaručena kvalita a dodržena náročná kritéria značky Vertu.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.