Sociální sítě
Nahoru

Mobilní telefon Lamborghini Spyder

Slavná módní značka Tonino Lamborghini slaví své 30. výročí. Právě proto se rozhodla představit zcela novou edici svých mobilních telefonů, kterých bude pouze omezené množství. Modelu Lamborghini Spyder Supreme Diamond z oceli bude pouhých 300 exemplářů, jejichž pouzdro je poseto 7,8ct blyštivých diamantů. Na zadní straně pak nebude chybět logo zuřícího býka z 18kt zlata. A cena? Pokud vás telefon imponoval a chcete jej do své sbírky (a jako doplněk k limitované edici Lamborghini od TAG Heuer), připravte si 36 900 dolarů.

Značka představila také model Spyder Diamond Collection S-650 za 10 000 dolarů a S-660 za 16 400 dolarů. Oba modely samozřejmě nedisponují tolika diamanty a kůže ze zadu ocelového pouzdra je z aligátora.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.