Sociální sítě
Nahoru

Když diamanty prší na Vertu

Právě vydané říjnové číslo magazínu Top Class přineslo informaci i o žhavé novince pražského butiku Vertu v Pařížské ulici. Tou je svůdná novinka linie Ayxta s několika blyštivými diamanty určená opravdu náročné klientele. Constellation Ayxta Diamond Rain totiž zláká svým hliníkovým povrchem, do kterého byly speciální technikou ukládány diamanty. Ty jsou rozmístěné nepravidelně, jako kapky deště, a je jich celkem 52 (0,38ct). S tímto moderním telefonem zaujme určitě každý, neboť vidět diamanty usazené v hliníku je opravdu neobvyklé. Telefonu samozřejmě nechybí safírové sklíčko, keramika, leštěná ocel a ručně prošívaná bílá kůže.Cena tohoto vskutku jedinečného telefonu byla stanovena na 240 000 Kč a jediné místo, kde jej lze pořídit, je právě butik Vertu v Pařížské ulici.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.