Sociální sítě
Nahoru

Z Prahy do Dubaje v pohodlí Boeingu 777-300

Letecká společnost Emirates oficiálně oznámila zahájení letů letadlem Boeing 777-300 na své každodenní přímé lince Praha – Dubaj od 1. ledna 2012.  Po pouhých 18 měsících od úspěšného zahájení provozu linky Praha-Dubaj představuje společnost Emirates větší a prostornější letoun Boeing 777-300, který poskytne téměř o třetinu více sedadel než dříve používaný Airbus A330-200.

Kromě vylepšené nabídky palubních produktů, mezi něž patří velmi oblíbený systém palubní zábavy ICE ve všech třídách, budou komfort a pohodlí cestujících ještě umocněny tímto novým letovým zážitkem.  Systém ICE který umožní cestujícím vybrat si z více než 600 filmů, poslouchat celou řadu rozhlasových stanic, nebo hrát během letu ty nejlepší hry. Tato komunikační technologie navíc umožňuje cestujícím zůstat ve spojení se světem pod nimi prostřednictvím telefonu, SMS a emailu.

Boeing 777-300 je jedno z největších dostupných letadel. Nabízí více prostoru pro cestující a také představuje služby první třídy, doplňující business a ekonomickou třídu, které byly k dispozici již dříve. Zahájení linky je také podpořeno změnou letového řádu, který zajistí větší pohodlí pro cestující na navazujících letech. Odlety z Prahy budou nyní v 15:55 a přílet do Dubaje v 1:00. Tato změna usnadní cestujícím přestupy v Dubaji na navazující spoje letící do více než 100 destinací. Časy u linky Dubaj-Praha zůstávají stejné; odlet v 10:20, v Praze přistane v 13:50.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.