Sociální sítě
Nahoru

Neinvazivní facelift Ulthera

V naší tváří se zrcadlí mnoho typů příběhů. Zatímco vrásky mohou hovořit o zkušenostech, ochablé kontury tváře většinou spíše vypovídají o únavě. Jedinou možností, jak řešit tento problém, byla doposud plastická chirurgie. Ulthera je nová americká technologie právě přicházející na evropský trh, pomocí které se provádí zákrok – tzv. ultherapie. Ulthera umožňuje efektivně bojovat se známkami stárnutí a projevy zemské gravitace na naší pokožce pomocí nechirurgického ošetření vysoce fokusovaným ultrazvukem. Výhodou zhruba hodinové ultherapie tváře a krku je, že působí ve stejné podkožní vrstvě jako klasický plasticko-chirurgický zákrok. Ultherapie využívá přirozenou regenerativní schopnost organismu jemně a postupně obnovit paměť pokožky a podpůrné tkáně.

Metoda Ultherapie mění dosavadní vnímání liftingu jako metody poslední volby vhodné pouze pro výrazné ochabnutí pleti spojené s povislou pokožkou, nejvíce v oblasti kontur“ říká MUDr. Yvonne Bergerová, estetický dermatolog BcD Clinic, držitelka licence vedoucí lékař ČLK a školitelka výplňových materiálů. „Věnuji se specializaci korektivní dermatologie zaměřené na prevenci a korekci degenerativních projevů stárnoucí pokožky již od roku 1998 a myslím si, že Ulthera zachovává to podstatné z plasticko-chirurgického faceliftu obličeje a tím je perfektní výsledek, avšak bez jizev“. Ultherapie je jednorázový zákrok, který využívá přirozené regenerativní schopnosti pokožky, jemně a postupně obnovuje její paměť. Z metody poslední volby se tak stává metoda první volby.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.