Sociální sítě
Nahoru

Balance Clubu Brumlovka: Začněte hned, plaťte od podzimu

V Balance Clubu Brumlovka se za slovem „cvičit“ skrývá široká škála aktivit, mezi nimiž si určitě najdete to, co vás baví a naplňuje radostí. Ať je to fitness, cardio, spinning, aerobic, jóga nebo plavání, zde můžete dělat přesně to, co vám vyhovuje. A přes léto díky právě probíhající letní akci Začněte hned, plaťte od podzimu budete v červenci a srpnu oproštěni od členského příspěvku, pokud se zavážete k členství do konce roku 2012.

Nudit se rozhodně nebudete. Velkoryse koncipovaná, prostorná a plně klimatizovaná budova nové Brumlovky poskytuje na rozloze 5000 m2 moderní fitness a cardio stroje, pětadvacetimetrový bazén, odpočinkovou zónu se saunami a vířivkou, sluneční terasu a tři klimatizované aerobní sály, kde můžete vyzkoušet lekce zaměřené na formování problematických partií (Balance Core, Pump It, TRX, Body Styling, Bosu, P-Class, Kick Box), cvičení směřující k uvolnění a posílení hlubokého kosterního svalstva (Pilates, Tai Chi, Vyniasa jóga, Hatha jóga, Gravid jóga) či choreografické a taneční hodiny (Zumba, Flowin). Všemi lekcemi vás budou provádět zkušení instruktoři, ve fitness zóně je po celou otevírací dobu k dispozici instrukotr fitness, který je připraven vám se vším poradit. Jako nový člen automaticky projdete vstupní diagnostickou prohlídkou, na jejímž základě vám trenér stanoví ta nejlepší doporučení jak ohledně vašeho svalového aparátu, tak správného životního stylu.

Odlišností Balance Clubu Brumlovka je jeho filosofie, která neleží v pouhém zvyšování sportovní výkonnosti a budování svalové hmoty, ale také v relaxaci, která by měla být nedílnou součástí každodenního života. Posláním klubu je, jak vyplývá z jeho názvu, nastolit harmonii mezi tělem, duší a myslí a pomáhat svým členům udržovat zdravý životní styl a vést je k aktivnímu odpočinku.

Nadstandardní je i zázemí – komfortní prostorné šatny, fitness a bazénový bar a rovněž doplňkové vybavení jako jsou měřiče tepové frekvence, audio sluchátka, ručníky, hygienické potřeby či denní tisk.

Díky letní akci Začněte hned, plaťte od podzimu budete v exkluzivním Balance Clubu Brumlovka v  červenci a srpnu oproštěni od členského příspěvku, pokud se zavážete k členství do konce roku 2012.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.