Sociální sítě
Nahoru

Vertu Constellation Ayxta ovlivněný motory

Výrobní postupy nového telefonu Ayxta Black & Red Gold jsou inspirovány vozy Formule 1 a součástkami využívaných v leteckém průmyslu. Při výrobě tohoto telefonu byla poprvé využita metoda s názvem „keramizace hliníku“. Jedná se o elektrochemický proces. Výsledný materiál je tvrdší než klasický keramický materiál používaný při výrobě telefonů a dokonce tvrdší než ocel či titan. Přitom však disponuje neobyčejnou lehkostí. Povrch telefonu je v procesu výroby vystaven teplotám přes 25 000 °C.

Telefon je vyroben z černého keramizovaného hliníku, leštěného 18karátové červeného zlata, nerezové oceli s povrchovou úpravou PVD, leštěných černých safírových kláves, matné černé kůže. Cena byla stanovena na 317 500 Kč a pořídit jej lze v butiku v Pařížské ulici.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.