Sociální sítě
Nahoru

Medvídek Pú a jeho přátelé made in Swarovski

Společnost Swarovski a Disney spolupracují od roku 2005 na kolekcích, které přinášejí vzpomínky na oblíbené filmy a jejich hrdiny. Toto propojení úspěšně pokračuje v podobě novinek pro sezónu podzim/zima 2012, která zobrazují Medvídka Pú a jeho přátele. Swarovski poprvé nabízí tyto hrdiny v provedení z přesně opracovaného, barevného křišťálu.

Populární a šarmantní Medvídek Pú má u sebe svůj charakteristický džbánek medu

s nápisem „Hunny“. Tygr, plný energie, si pohrává s rozkošnou housenkou, neodolatelný oslík Ijáček se svýma velikánskýma očima je nepozorný, protože mu na uchu přistál něžný motýl. Hravé Prasátko předvádí lehkonohý tanec a třímá balónek ve tvaru srdce.

Společnost Swarovski přináší třpytivý portrét Medvídka Pú a jeho přátel, který jistojistě zaujme příznivce „Disneyovek“ všech věkových kategorií.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.