Sociální sítě
Nahoru

Nové studio nabízí kyslíkové hyperbarické komory i „facelift bez skalpelu“

Na dvou stech padesáti metrech čtverečních, kousek od Dejvického náměstí na Praze 6, naleznete nové studio krásy a zdraví: I – CONE Beauty & Health Studio. To jako jediné v České republice nabízí unikátní kyslíkovou terapii (oxygenoterapii) v hyperbarických komorách a dále nechirurgické ošetření obličeje i těla, tzv. facelift bez skalpelu. K tomu využívá jedinečný přístroj CACI ULTIMATE, který si koupila domů zpěvačka Madonna i její kolegyně ze showbyznysu Jennifer Lopez.

Hyperbarická oxygenoterapie se uplatňuje v lékařství při řadě diagnóz, jako je Lymská borelióza či tinitus. V USA je hojně využívaná také před a po estetických zákrocích na urychlení hojení. Tělu dodává energii, detoxikuje krev, zpomaluje stárnutí. Studio I – CONE pracuje se značkovými komorami Oxyhealth, které jsou na americkém trhu nejoblíbenější. „Hyperbarické kyslíkové komory jsem poprvé objevila na klinice v Atlantě. Tři týdny jsem  v nich denně strávila hodinu a půl a to mi pomohlo nejen zdravotně, ale všichni říkali, že jsem omládla o deset let,“ říká majitelka studia Jitka Kerle.

V příjemné atmosféře studia, které díky promyšlenému designu působí spíše jako klub, než jako klinika, si klient odpočine i při masáži, zrelaxuje a zhubne ve vibrační sauně, svěří se šikovným rukám nehtové designerky. Od června studio nabídne prodlužování řas. Blahodárné procedury je pak možné završit skleničkou na baru, který je součástí studia. Jako bývalá manekýna měla Jitka Kerle vždy vztah ke kráse, tvůrčím věcem a estetičnu, proto vybudovala studio šité na míru všem, kteří chtějí ozdravit a zkrášlit své tělo. „I-CONE je mou srdeční záležitostí,“ říká Jitka Kerle.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.