Sociální sítě
Nahoru

Elektromagnetická vlna Pellevé v Aurum Aesthetic Clinic

Přístroj Pellevé od americké společnosti Ellman International je převratnou novinkou na trhu neinvazivní radiochirurgie s vynikajícími výsledky v oblasti zpevňování pleti, vyhlazení jemných až středně hlubokých obličejových vrásek a zpevnění obličejových kontur. Pellevé využívá povahy energie ve formě elektromagnetických vln při průchodu kůží a jejich vlivu jak na epidermis (svrchní vrstva kůže), tak na dermis (střední vrstva kůže). Jedná se o jediný neinvazivní přístroj, kterým lze ošetřit i povadlá oční víčka bez chirurgického zásahu.

Další výhodou Pellevé je téměř úplná bezbolestnost ošetření. Díky příjemnému povrchu ošetřujícíc hlaviček a tomu, že pokožka je zahřívána postupně, je ošetření velmi často přirovnáváno k příjemné teplé masáži. Speciální velikost hlaviček také dovoluje i ošetření kolem očí, což u většiny ostatních přístrojů není možné.

Při ošetření je hlavička Pellevé přiložena na pokožku obličeje. Energiie ve formě elektromagnetických vln o frekvenci 4Mhz prostupuje kůží až do spodní vrstvy dermis. Povrch pokožky se postupně zahřívá na teplotu ve výši 40 – 42°C, ve spodní vrstvě díky velké koncentraci vody dermis vzniká odpor, který způsobí nárůst teploty v dané oblasti na 60 – 65°C. Toto je teplota, při které probíhá denaturace kolagenu a jeho následné stažení. Zároveň jsou stimulovány proteiny, což má za následek utváření a produkci nového kolagenu v dermis. Současně jsou vrstvy kolagenu také zpevněny a zesíleny. Všechny tyto procesy vedou k povrchovému vypnutí pokožky a k výraznému zjemnění vrásek a zpevnění pleti. Navíc dojde k viditelnému zlepšení jak v kvalitě pokožky, tak v její textuře.

Pacienti již po prvním ošetření zaznamenávají vypnutí pleti, zmírnění vrásek a popisují znovu získanou svěžest pleti. K hlavnímu efektu ale dochází až po jednom měsíci, což je dostatečně dlouhá doba, kterou potřebuje vaše pleť ke zpevnění kolagenních vláken i k jejich novotvorbě. Právě po jednom měsíci je doporučeno další ošetření, které efekt ještě umocní. Ideální jsou 3 ošetření vždy v rozmezí jednoho měsíce. Aurum Aesthetic Clinic pak objevíte v Praze 5, a to v ulici Zborovská 56.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.