Moderní francouzská restaurace Céleste nabízí unikátní spojení gurmánského zážitku a skvělé architektury. Nachází se totiž v posledních patrech slavného Tančícího domu v Praze. Na oslavu jara přichystal tým šéfkuchaře Rudolfa Doležala skutečnou explozi čerstvosti. Křupavá mladá zelenina, šťavnaté jehněčí a kůzlečí maso a široká nabídka francouzských, rakouských, ale také českých vín. To vše vás nenechá na pochybách, že je konec zimního půstu a začíná radostné a lahodné jaro à la française!
Velikonoční svátky v Céleste budou probíhat od pátku 29. března až do pondělí 1. dubna. Otevřeno bude i na Velikonoční neděli a rezervovat stůl si můžete už nyní! Ať už si tuto restauraci vyberete pro romantickou večeři ve dvou anebo slavnostní rodinný oběd, můžete se těšit na delikatesy z nejčerstvějších a zároveň sezónních surovin. Kvalitní suroviny vybírané s největší péčí, jsou pro kreativní francouzskou kuchyni, tak jak ji pro své hosty připravuje šéfkuchař Rudolf Doležal, absolutní prioritou.
Během Velikonoc se bude podávat například delikátní kůzlečí ragú, lehounká telecí blanquette nebo pečené jehněčí kotlety. A mnohé další lahůdky. K tomu mladá vína z Krásné hory, rakouského Poysdorfu nebo Burgundska. Svátky jara si můžete v Céleste užít také v širším rodinném kruhu nebo uspořádejte oslavu s přáteli. Pro takovou příležitost se skvěle hodí salónek v nejvyšším patře s terasou na střeše Tančícího domu, ze které se nabízejí úchvatné pohledy na magickou Prahu. A jestli budou Velikonoce slunečné, stane se oběd nad šumící Vltavou a s výhledem na Petřín a Pražský hrad nezapomenutelným okamžikem. Kdo by chtěl zakončit úžasný oběd nebo večeři kvalitním drinkem, pro toho je v přízemí Tančícího domu otevřen Bar Céleste. Užijte si uvolněnou atmosféru, v ruce sklenku s klasickým cocktailem, který byl namíchaný přímo pro vás.