Degustace | 22.5.2013 | Marek Zelený

Kabaret a burleska opět v Praze ožije

Už jen několik posledních vstupenek zbývá pro zájemce o účast na večeru VIVA CABARET!, který se uskuteční v úterý 28. května 2013 od 20.00 hodin v sále Boccaccio v Grand Hotelu Bohemia v Praze. Tento speciální koncept se snaží navázat na úspěšnou tradici kdysi slavného a oblíbeného žánru burlesky a kabaretu, a to aktuálně v programu plném šarmu, elegance, noblesy, sofistikovaného humoru, hudby, dobrého jídla a pití.
Tématem celého večera je touha, láska, fantazie a sofistikovaná erotika (ale ve vší počestnosti!), a to nejen v rámci programu, ale také speciálního menu. Kulinářský zážitek v podobě pětichodového menu založeného na kombinaci afrodiziakálních ingrediencí jen podtrhuje celkový náboj akce. Servírování jednotlivých chodů se prolíná s bohatým programem plným překvapení, na nichž se podílejí přední čeští umělci, např. Martin Zbrožek, Petr Klimeš, Jana Epikaridis a další. Hvězdou večera jistě bude okouzlující profesionální tanečnice z Německa, Orphelia de Winter.
Pro projekt byl zcela záměrně vybrán exkluzivní prostor sálu Boccaccio v podzemní části Grand Hotelu Bohemia z roku 1927. Neobarokní mistrovské dílo z mramoru, zlata a křišťálu se stalo ihned po otevření jedním z nejoblíbenějších míst společenského života pražské smetánky. Každý den se zde pořádaly „Čaje o páté“ nebo „Taneční večery – Soirée dansantes“, později večer a v noci se Boccaccio měnilo v luxusní pánský noční klub.  Za zábavou sem pravidelně mířily osobnosti jako Jan Masaryk nebo velvyslanec USA v Praze. Ve společnosti krásných žen, šumivého vína a kubánských doutníků se diskutovalo o obchodu, dělala se politika a byla uzavírána přátelství.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz