Thajsko – srdce jihovýchodní Asie, ale také stále oblíbenější destinace českých turistů. Přátelští lidé, nádherné moře s krásnými plážemi, úžasná tropická vegetace a buddhistické památky činí z této země skutečný ráj. Kdo jednou navštívil Thajsko a okusil pohostinnost místních, jistě si ho musel zamilovat. K jednomu z největších klenotů, které tato země nabízí, patří bezesporu i zdejší pestrá kuchyně. Kuchyně tisíce chutí a vůní. Také jste si mysleli, že za chutí této země budete muset cestovat téměř na druhý konec světa? Máme pro vás cestu daleko kratší – stačí navštívit Thajskou restauraci Modrý zub v samotném centru Prahy a nechat se unést do slunečných dnů této přívětivé země. Jednotlivé chody pro Vás uvaří zkušení kuchaři z Thajska a sousedního Laosu, kteří vědí lépe než kdo jiný, jak má pravé thajské jídlo chutnat. A protože Modrý zub dbá zejména na autentičnost thajské kuchyně, budete se tu při obědě nebo večeři cítit jako v centru Bankoku. Pokud jste si thajskou kuchyni oblíbili například během své dovolené, můžete přijít porovnat rozdíl v chuti jídel, která jsou vařená podle stejných receptur a přesto mezi nimi leží téměř dvanáct tisíc kilometrů. Vy, kteří jste tuto vyhlášenou kuchyni zatím neochutnali, přijďte vyzkoušet něco zcela nového a nevšedního. Srdečný personál vám rád poradí. Jste-li nováčkem v thajské kuchyni, překvapí Vás exotické koření, patříte-li mezi znalce, oceníte čerstvost surovin a poctivost zpracování. Na své si přijdou zejména milovníci pikantních jídel, kterých je zde opravdu velký výběr. A co je pro Thajskou kuchyni tak typické? „Především to jsou chutě, které tak dokonale kombinuje. Skvěle vyvažuje chutě sladké, slané, pálivé i kyselé, a tak se právem řadí mezi nejlepší ve světě„ říká manažerka restaurace.
Jídelní lístek nabízí jak tradiční pokrmy, tak i opravdové speciality, stačí si vybrat. Nový šéfkuchařský tým ve složení Buncherd Phosuwan a Khamteum Keosouvannasan pro vás připraví vždy čerstvé jídlo v té nejvyšší kvalitě. Tito výteční šéfkuchaři, specialisté na asijskou kuchyni, prošli řadou špičkových podniků od Japonska po Londýn, a v České republice působili v těch nejlepších asijských a thajských restauracích, jako jsou Rickshaw či Arzenal.