Sociální sítě
Nahoru

Do kuchyně rebelů a milovníků automobilů Mini Cooper

Už jsou to dva roky, co se značka domácích spotřebičů Russell Hobbs rozhodla propojit své síly s designéry pracujících běžně v automobilovém průmyslu. Výsledkem byla kolekce Mini Classic a s ní i poklona milovaným automobilům Mini Cooper. Tím, že linie zaznamenala ohromný úspěch, došlo samozřejmě na její navázání a tak i letos Russell Hobbs v předvánočním období svádí speciální edici Mini Classic. Mini Classsic nerezová varná konvice (1 299 Kč) potěší nezaměnitelnými šedo-červenými proužky „Mini“, kapacitou o objemu 1,7 litru, automatickým vypínáním, ochranou proti chodu na sucho a odnímatelnými a omyvatelnými filtry, je zárukou, že příprava čaje vás brzy dostane na „pole position“. Konvici nechybí samozřejmě ani ukazatel množství vody, prostor pro uložení kabelu a skryté topné tělísko. Praktickým doplňkem je také 360° základna a rychlé dosáhnutí bodu varu zajišťuje výkon 2 200 W. Topinkovač Mini Classic (1 299 Kč), připínající karoserii, zaujme bezesporu nejen příznivce motorismu. Navíc je vybaven nadstandardními funkcemi jako je rozmrazování, stop, vysoké vyzdvižení pečiva a dokonce i volba stupně opečení, což umožní opéct chleba přesně podle preferencí majitele. Nerezový topinkovač nabízí také mřížku na rozpékání pečiva, extra dlouhé přihrádky a drážky pro centrování pečiva. Praktické je také vysoké nadzdvižení pečiva, odnímatelný tác na drobky, prostor pro skladování kabelu a neklouzavý podstavec

1 100 W.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.