Fit | 18.12.2013 | Zuzana Pokorná

V čem se liší jízda na skútru a elektrokole?

Elektrokolo má oproti skútru velkou výhodu. Nepotřebujete žádný řidičák, žádnou přilbu (je povinná pouze pro děti do 18 let), žádná hrozící ztráta bodů za alkohol a navíc žádný benzín, pouze zásuvka na 230 V. Co si přát více? Z těchto důvodů je elektrokolo neboli elektrické kolo čím dál častěji vyhledávaným dopravním prostředkem. Elektrokola získávají na oblíbenosti a mají celou řadu výhod, které oceníte také vy.

Velké oblíbenosti se těší nejen elektrokola, ale v posledních letech také skůtry, které jsou však určeny pouze pro řidiče, kteří vlastní řidičské oprávnění. U vybraných skútrů vám postačí oprávnění pouze skupiny B, u silných modelů je potřeba si dodělat řidičský průkaz skupiny A. Se skútrem se vyhnete dopravním zácpám ve městě a snadno proklouznete uličkami, kterými se autem jen těžko dostanete. Investujte do dopravních prostředků, které vám usnadní přepravu z místa na místo.

Existuje obrovské množství skútrů a elektrokol ze kterých máte možnost vybírat. Jeden z nejznámějších prodejců skútrů a elektrokol je Kentoya Motors na Praze 10. Tato firma se vyznačuje dlouholetou praxí s prodejem těchto produktů. Neustále pracují na tom, aby zákazníci byli spokojeni. Proto je jejich heslem „Budoucnost vypadá skvěle“. Kentoya Motors najdete na www.kentoya.cz.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz