Sociální sítě
Nahoru

V čem se liší jízda na skútru a elektrokole?

Elektrokolo má oproti skútru velkou výhodu. Nepotřebujete žádný řidičák, žádnou přilbu (je povinná pouze pro děti do 18 let), žádná hrozící ztráta bodů za alkohol a navíc žádný benzín, pouze zásuvka na 230 V. Co si přát více? Z těchto důvodů je elektrokolo neboli elektrické kolo čím dál častěji vyhledávaným dopravním prostředkem. Elektrokola získávají na oblíbenosti a mají celou řadu výhod, které oceníte také vy.

Velké oblíbenosti se těší nejen elektrokola, ale v posledních letech také skůtry, které jsou však určeny pouze pro řidiče, kteří vlastní řidičské oprávnění. U vybraných skútrů vám postačí oprávnění pouze skupiny B, u silných modelů je potřeba si dodělat řidičský průkaz skupiny A. Se skútrem se vyhnete dopravním zácpám ve městě a snadno proklouznete uličkami, kterými se autem jen těžko dostanete. Investujte do dopravních prostředků, které vám usnadní přepravu z místa na místo.

Existuje obrovské množství skútrů a elektrokol ze kterých máte možnost vybírat. Jeden z nejznámějších prodejců skútrů a elektrokol je Kentoya Motors na Praze 10. Tato firma se vyznačuje dlouholetou praxí s prodejem těchto produktů. Neustále pracují na tom, aby zákazníci byli spokojeni. Proto je jejich heslem „Budoucnost vypadá skvěle“. Kentoya Motors najdete na www.kentoya.cz.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.