Sociální sítě
Nahoru

Trampolína jako zábava i zdraví prospěšný sport

Trampolíny se stávají čím dál oblíbenějším sportem nejen u dětí ale i u dospělých. Vhodně zvolená trampolína je skvělým doplňkem dětské herny, domácí posilovny, pokoje, či ložnice nebo zahrady.

Jak správně vybrat trampolínu? Třeba dětské trampolíny by měly být hlavně bezpečné. V případě kvalitní trampolíny očekávejte výbornou stabilitu a pevnou konstrukci. Dětem i starším lidem pomohou na trampolínu speciální schůdky. Pro úplně nejmenší děti lze pořídit například nafukovací trampolínu, která má různé podoby na příklad skákacího hradu. Nejoblíbenější dětské trampolíny jsou trampolíny s ochrannou sítí. Vzbuzují v nich pocit většího bezpečí. Jakmile budou skákat a zavrávorají, mají možnost se zachytit síťové ochrany a získat zpět stabilitu.

Děti se budou po pravidelném skákání cítit flexibilnější a budou lépe odolnější proti různým nemocem. Skákání na trampolíně je také dobrým způsobem, jak bojovat s nadváhou. Skákání na trampolíně nezatěžuje klouby a proto je to naprosto bezpečný a zdraví sport pro vaše dítě i pro vás.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.