Sociální sítě
Nahoru

Wellness Infinit nabízí možnost saunovat se v soukromí

Síť wellness center otevřela u Brněnské přehrady v Maximus Resortu první privátní saunu pod značkou Infinit. Klienti si mohou kromě koupelí a whirlpoolu pronajmout i soukromou saunu s odpočívárnou, venkovní terasou a ochlazovacím bazénkem. Privátní sauna nabízí ničím nerušenou relaxaci pro páry i skupinku přátel. V prostorné saunové kabině ze světlého a tmavého mahagonového dřeva může pohodlně rozjímat dva až osm osob. Součástí privátní sauny je útulná odpočívárna a venkovní terasa s posezením a lehátky pro maximální pohodlí. Ke zchlazení rozehřátého těla je k dispozici ledový bazének s vodopádem na venkovní terase a sprchy. Občerstvení je možné kdykoli objednat vnitřní telefonní linkou, v nabídce jsou kromě osvěžujících alkoholických a nealkoholických nápojů také kvalitní zážitková vína. Privátní saunu lze propojit s relaxací ve druhé wellness zóně – ve vířivém whirlpoolu anebo mohou klienti využít možnosti spojit několik příjemných věcí v jednu jedinečnou relaxaci a vyzkoušet SPA rituály.

Více informací o privátní sauně najdete na www.infinit-maximus.cz

Otevírací doba wellness centra: Po – Pá 15:00 – 22:30; So – Ne 10:00 -22:30

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.