Sociální sítě
Nahoru

Russell Hobbs Illumina nejenom na letní party

Tyčový mixér Illumina 3v1 nabízí netradiční novinku. Rychlostní nastavení zařízení bylo zjednodušeno použitím unikátního světelného kroužku, který mění barvu stisknutím tlačítka. Barvy se mění na základě rychlosti, kterou potřebujete, takže přesně víte, jak rychle nebo rázně potřebujete sekat, šlehat nebo mixovat. Tyčový mixér Illumina 3v1 (1 899 Kč) v balení nabízí 1000ml pohárek, šlehač a 750ml nádobou pro sekání. Nejen toto příslušenství z něj činí ideálního pomocníka pro sekání, šlehání, mixování pyré a řadu dalších kuchyňských úkolů. Zárukou kvality je nerezová mixovací noha a nerezové čepele s titanovým povrchem, které jsou 4x odolnější, než čepele bez povrchové úpravy. V balení nechybí ani praktická metla, která přijde v kuchyni jistě vhod. Mixér nabízí výkon 700 W, praktické kolečko k nastavení čtyř rychlostí a kvalitní konstrukci v kombinaci oceli a plastu.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.