Šéfkuchař Marek Procházka stále více překvapuje. Jeho dalším počinem, který se rozhodl realizovat na základě přání pravidelných návštěvníků Chagall´s Club Restaurantu, je jedinečná akce. V malebných prostorách totiž bude bourat seychelského tuňáka – a to přímo před zraky vytříbené chutě vyhledávajících zákazníků! Společenská událost proběhne ve dnech 10. a 11. září v Kozí ulici, přičemž stůl je možné rezervovat už od 19 hodin.
Welcome drink
Champagne Mailly Grand Cru
Amuse bouche
Sushi z tuňáka
Sashimi z tuňáka, wasabi, kikkoman, nakládaný zázvor
Anjou blanc „Les Terrases“2003
Bonnaire blanc de blancs Variance
Tartare z tuňáka s křepelčím vejcem, okurkový julienne a pažitkový créme fraiche
Pouilly Fumé „Les Cris“ 2011
Diebolt Vallois Blanc de blancs Prestige
Rybí consomme s raviolou z tuňáka, plátkem Svatojakubské mušle a zeleninou
Saint Aubin „Les Princée“ 2009
Mailly Grand Cru Brut Rosé
Smažené rolky z tuňáka v rýžovém těstě, salát z klíčků a mladých listů
Ch.Pibarnon Bandol rosé 2013
Delamotte blanc de blancs 2004
Sorbet z limetky a wasabi
De Venoge Cordon Bleu Extra Brut
Steak z tuňáka, skleněné nudle s pikantními fazolemi
Meursault rouge 2006
De Venoge Millesimé 2000
Mascarpone Cheesecake s želé z Fonseco Porto Guimaraens Vintage 1988 a marinovanou královskou broskví
Maury vintage blanc 2007
Mailly Grand Cru Delice
Cena menu 1 480 Kč
Cena vína 660 Kč
Cena champagne 1 400 Kč