Degustace | 26.8.2014 | Marek Zelený

Bourání seychelského tuňáka na vlastní oči

Šéfkuchař Marek Procházka stále více překvapuje. Jeho dalším počinem, který se rozhodl realizovat na základě přání pravidelných návštěvníků Chagall´s Club Restaurantu, je jedinečná akce. V malebných prostorách totiž bude bourat seychelského tuňáka – a to přímo před zraky vytříbené chutě vyhledávajících zákazníků! Společenská událost proběhne ve dnech 10. a 11. září v Kozí ulici, přičemž stůl je možné rezervovat už od 19 hodin.

Welcome drink
Champagne Mailly Grand Cru

Amuse bouche
Sushi z tuňáka

Sashimi z tuňáka, wasabi, kikkoman, nakládaný zázvor
Anjou blanc „Les Terrases“2003
Bonnaire blanc de blancs Variance

Tartare z tuňáka s křepelčím vejcem, okurkový julienne a pažitkový créme fraiche
Pouilly Fumé „Les Cris“ 2011
Diebolt Vallois Blanc de blancs Prestige

Rybí consomme s raviolou z tuňáka, plátkem Svatojakubské mušle a zeleninou
Saint Aubin „Les Princée“ 2009
Mailly Grand Cru Brut Rosé

Smažené rolky z tuňáka v rýžovém těstě, salát z klíčků a mladých listů
Ch.Pibarnon Bandol rosé 2013
Delamotte blanc de blancs 2004

Sorbet z limetky a wasabi
De Venoge Cordon Bleu Extra Brut

Steak z tuňáka, skleněné nudle s pikantními fazolemi
Meursault rouge 2006
De Venoge Millesimé 2000

Mascarpone Cheesecake s želé z Fonseco Porto Guimaraens Vintage 1988 a marinovanou královskou broskví
Maury vintage blanc 2007
Mailly Grand Cru Delice

Cena menu 1 480 Kč
Cena vína 660 Kč
Cena champagne 1 400 Kč

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz