Sociální sítě
Nahoru

Bourání seychelského tuňáka na vlastní oči

Šéfkuchař Marek Procházka stále více překvapuje. Jeho dalším počinem, který se rozhodl realizovat na základě přání pravidelných návštěvníků Chagall´s Club Restaurantu, je jedinečná akce. V malebných prostorách totiž bude bourat seychelského tuňáka – a to přímo před zraky vytříbené chutě vyhledávajících zákazníků! Společenská událost proběhne ve dnech 10. a 11. září v Kozí ulici, přičemž stůl je možné rezervovat už od 19 hodin.

Welcome drink

Champagne Mailly Grand Cru

Amuse bouche

Sushi z tuňáka

Sashimi z tuňáka, wasabi, kikkoman, nakládaný zázvor

Anjou blanc „Les Terrases“2003

Bonnaire blanc de blancs Variance

Tartare z tuňáka s křepelčím vejcem, okurkový julienne a pažitkový créme fraiche

Pouilly Fumé „Les Cris“ 2011

Diebolt Vallois Blanc de blancs Prestige

Rybí consomme s raviolou z tuňáka, plátkem Svatojakubské mušle a zeleninou

Saint Aubin „Les Princée“ 2009

Mailly Grand Cru Brut Rosé

Smažené rolky z tuňáka v rýžovém těstě, salát z klíčků a mladých listů

Ch.Pibarnon Bandol rosé 2013

Delamotte blanc de blancs 2004

Sorbet z limetky a wasabi

De Venoge Cordon Bleu Extra Brut

Steak z tuňáka, skleněné nudle s pikantními fazolemi

Meursault rouge 2006

De Venoge Millesimé 2000

Mascarpone Cheesecake s želé z Fonseco Porto Guimaraens Vintage 1988 a marinovanou královskou broskví

Maury vintage blanc 2007

Mailly Grand Cru Delice

Cena menu 1 480 Kč

Cena vína 660 Kč

Cena champagne 1 400 Kč

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.