Sociální sítě
Nahoru

Mistrovství Beroun Golf Clubu

Vrcholem golfové sezony v Beroun Golf Resortu, prvním privátním golfovém resortu v České republice, bezesporu bylo již šesté Mistrovství klubu Beroun GC, které o předposledním zářijovém víkendu ovládli Jiří Beneš a Natálie Chocholová. Již tradičně se golfové klání odehrálo na dvě kola, během kterých si změřila síly necelá sedmdesátka hráčů. Ta bojovala nejen o velice prestižní titul mistra a mistryně klubu, ale rovněž o hodnotné ceny věnované partnery akce, ať už o luxusní ručně vyráběnou postel od společnosti Saffron jako ceny za Hole-in-one, nebo o exkluzivní dámské a pánské hodinky věnované jedním z nejznámějších hodinářských obchodů s mnohaletou tradicí, Hodinářstvím Bechyně. Odměnou pro všechny zúčastněné pak zcela jistě byla slavnostní galavečeře v luxusní klubové restauraci Tifannys specializující se na to nejlepší z české, středomořské a asijské kuchyně. Delikatesy jako chobotnice s grilovanou zeleninou a polentou, risotto aglio olio s grilovaným tuňákem a krevetami či sashimi z tuňáka byly pro každého skutečným gurmánským zážitkem a jen malou ochutnávkou toho, co šéfkuchař Jan Schicker se svým týmem pro tuto příležitost připravil. Ostatně přesvědčit se o kvalitách této restaurace může každý, ať už golfista či negolfista. Partnerem galavečeře, stejně jako celého mistrovství, byla společnost Bling-Bling v čele s Janou Štefánkovou, která při této příležitosti prezentovala unikátní tropický resort Eden Island na Seychelských ostrovech, kde exkluzivně prodává nemovitosti do osobního vlastnictví.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.