Sociální sítě
Nahoru

HALLA BODUJE SVÝM MINIMALISMEM

Lineární hliníkové svítidlo oproštěné od všech zbytečností. Důkaz, že i funkční design vytváří působivá díla. Za své kvalitní zpracování obdrželo svítidlo SANT prestižní mezinárodní ocenění Red Dot 2015, German Design Award 2015 – Special Mention a umístění na shortlistu Lighting Design Awards 2015. SANT_Minimalistická konstrukce svítidla je opatřena opálovým difusorem a stmívatelnými LED zdroji, s přímo-nepřímým vyzařováním a možností míchání teploty bílé barvy dle aktuální potřeby (tunable white). Tím lze nastavit optimální světlo pro všechny příležitosti – od práce v kuchyni či na počítači, až po příjemně tlumenou atmosféru v obývacím pokoji či ložnici. Nadčasový design a možnost použít svítidla samostatně či jako kontinuální osvětlovací systém, je předurčuje pro použití v domácnostech i komerčních projektech. K dostání je v černé, bílé, stříbrné a elox variantě. Cena začíná na 5 999 Kč. SantSvítidla navrhl nizozemský designér a architekt Rob van Beek, který se tématikou světelného designu zabývá již více než 20 let. V Nizozemsku se specializuje mimo jiné na osvětlení královských paláců. Během svého působení navrhl také několik svítidel pro vlastní projekty, jako byla např. rekonstrukce kláštera v Kodani. Pro společnost HALLA navrhl kromě svítidla SANT osvětlovací systémy UNDA, MILA a další. sant reddotO svítidle SANT říká následující: ”Mou hlavní snahou bylo vytvořit svítidlo speciálně pro LED technologii. Mnohá konkurenční LED svítidla jsou jen opakov áním těch tradičních zářivkových, kde pouze došlo k nahrazení fluorescenčních trubic diodami. SANT využívá na 100 % vlastností světelného zdroje LED, dosahuje vysoké účinnosti a umožňuje vytvářet příjemný světelný výstup s volitelnou teplotou světla. Skvělý výsledek je zásluhou mé spolupráce s vývojovým oddělením HALLA.” Sant_loga_reddot2Uznání na světové úrovni společnosti HALLA přináší i spolupráce s dalšími uznávanými designéry a architekty, i se začínajícími studenty. HALLA patří k předním českým výrobcům designového osvětlení technického rázu. Více se dozvíte na www.halla.cz.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.