Máte-li jazýček natolik mlsný, že ho rozmazlujete jen samými specialitami, potom si už teď poznamenejte do svého diáře jedinečnou příležitost ochutnávky degustačního menu, které pro vás připraví šéfkuchař legendární restaurace Nobu Dubai, Atlantis The Palm, Hervé Courtot. Ten poctí svou návštěvou Grand Cru restaurant v Lodecké ulici na Praze 1.
Hervé Courtot v minulosti působil v čele michelinské restaurace Nobu London. Za svou kuchařskou kariéru pohostil i taková jména, jakými jsou Robert de Niro, Bill Clinton, Roger Federer. Mezi jeho obdivovatele patří i dubajský šejk Mohammed bin Rashid Al Maktoum či francouzský prezident François Hollande.
Tři večery si budete moci užívat ty nejlepší asijské speciality, které pro Vás připraví Hervé Courtot společně s šéfkuchařem Grand Cru Janem Punčochářem. Ochutnáte takové libůstky, jako jsou Ústřice v lanýžové omáčce s kaviárem Sologne, salát s krevetami, baby špenátem a miso nebo Mušle Sv. Jakuba s foie gras a vanilkou. Z hlavních chodů si nechte roztančit na jazyku Pečenou kambalu, karotku a polévku z miso emulze a dále pak Kuře s hijiki (chaluhy) a terriakie rocotto. Sladkou tečkou budou dva dezerty – Crumble s lesními plody a kokosovou zmrzlinou a Čokoláda.
Nemůžete se dočkat? Pak si pište…
Kdy: 29. 9., 30. 9. a 1. 10. 2015 v 18:00
Kde: Grand Cru Restaurant & Bar, Lodecká 4, Praha 1
Cena degustačního menu: 3 150 Kč/os.
Rezervace: info@grand-cru.cz nebo na telefonním čísle +420 775 044 076