Sociální sítě
Nahoru

ZADÁNO PRO MILOVNÍKY ASIJSKÉ KUCHYNĚ

Bar Grand Cru II

Máte-li jazýček natolik mlsný, že ho rozmazlujete jen samými specialitami, potom si už teď poznamenejte do svého diáře jedinečnou příležitost ochutnávky degustačního menu, které pro vás připraví šéfkuchař legendární restaurace Nobu Dubai, Atlantis The Palm, Hervé Courtot. Ten poctí svou návštěvou Grand Cru restaurant v Lodecké ulici na Praze 1.

Harve Coutrot, Praha

Hervé Courtot v minulosti působil v čele michelinské restaurace Nobu London. Za svou kuchařskou kariéru pohostil i taková jména, jakými jsou Robert de Niro, Bill Clinton, Roger Federer. Mezi jeho obdivovatele patří i dubajský šejk Mohammed bin Rashid Al Maktoum či francouzský prezident François Hollande.

Bar Grand Cru

Tři večery si budete moci užívat ty nejlepší asijské speciality, které pro Vás připraví Hervé Courtot společně s  šéfkuchařem Grand Cru Janem Punčochářem. Ochutnáte takové libůstky, jako jsou Ústřice v lanýžové omáčce s kaviárem Sologne, salát s krevetami, baby špenátem a miso nebo Mušle Sv. Jakuba s foie gras a vanilkou. Z hlavních chodů si nechte roztančit na jazyku Pečenou kambalu, karotku a polévku z miso emulze a  dále pak Kuře s hijiki (chaluhy) a terriakie rocotto. Sladkou tečkou budou dva dezerty – Crumble s lesními plody a kokosovou zmrzlinou a Čokoláda.

Jan Puncochar 2

Nemůžete se dočkat? Pak si pište…

Kdy:  29. 9., 30. 9. a 1. 10. 2015 v 18:00

Kde:  Grand Cru Restaurant & Bar, Lodecká 4, Praha 1

Cena degustačního menu: 3 150 Kč/os.

Rezervace: info@grand-cru.cz nebo na telefonním čísle +420 775 044 076

 

 

 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.