Sociální sítě
Nahoru

LIMITOVANÁ EDICE KUSMI TEA BY JEAN-PAUL GAULTIER

vyber caju gaultier kusmiLuxusní lahodný čaj – ten nikdy nevyjde z módy. Když se navíc přidá stylový obal s podpisem jednoho z nejobdivovanějších designéru naší doby, stylový dárek je na světě! Nepřehlédnutelnou položkou v nabídce proslulé značky prémiových čajů Kusmi Tea je kolekce ve stylu ikony módního světa Jeana Paula Gaultiera. Francouzský módní návrhář totiž oblékl legendární čaje Anastasia a Prince Vladimir do svého klasického stylu, který charakterizují modrobílé pruhy a tetování.

anastacia gaultier

K dostání je i speciální stylový šálek ve stejném designu s vloženým sítkem a balení čajů v krabičce s roztomilým námořnickým designem. Kolekce Kusmi Tea by Jean-Paul Gaultier je po celém světě dostupná výhradně v originálních Kusmi Tea shopech. Ten jediný v České republicenajdete v pražském nákupním centru Nový Smíchov.

hrnek gaultier kusmi

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.