Sociální sítě
Nahoru

Rituals už myslí na vánoční nákupy

Štědrý den je téměř za dveřmi a většina z nás už teď přemýšlí, čím udělá radost svým nejbližším. Načerpejte inspiraci v přírodě a starodávných rituálech.. Značka Rituals vytvořila ze svých nejlepších produktů speciální vánoční edici, kterou rozdělila hned do několika velikostí dárkových balíčků. Mnohé potěší, že Rituals své výrobky netestuje na zvířatech a zajímá se také o ochranu životního prostředí. Vy tak můžete darovat nejen estetickou a kvalitní, ale také lidskému duchu blízkou kosmetiku, která potěší všechny napříč generacemi.

Dárková sada L - Samurai Collection-Rituals - 1090KčVyberte si ayurvédské tajemství, které v sobě kombinuje indickou růži, med a mandlové mléko, kdy všechny přísady spolu dohromady krásně provoní vaši pokožku. Eukalypt a rozmarýn na vás dýchnou z linie Hammam, jedinečný třešnový květ a rýžové mléko zase nabízí řada Sakura.

Dárková sada S -Tao Treat - Rituals - 490KčEnergickým osobám udělá radost Laughing Buddha, set složený z přípravků na celé tělo s vůní pomeranče a cedrového dřeva, který vlije do jejich žil novou krev. Pro muže je pak nejvhodnější elegantní šedá kolekce Samurai, zahrnující ingredience jako je mandarinka, bambus a cypřiš. Linie Tao je zase ideální pro hloubavé typy, kteří milují vůni lotosu a yi yi renu.

Dárková sada L - Ayurveda Collection - Rituals - 1090KčBalíčky seženete ve velikostech S, M, L a XL a najdete v nich od sprchových pěn, olejů, krémů, peelingů přes antiperspiranty, šampony a kondicionéry až po parfémy či vonné svíčky.

Dárková sada S - True Happiness - Rituals - 490Kč

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.