Sociální sítě
Nahoru

Luxusní nábytek Carelli spojuje módu s ruční prací

Společnost Carelli, která dováží na český a slovenský trh luxusní nábytek už více než 20 let, se specializuje především na prodej kožených sedacích souprav. V nabídce však najdete i postele, židle a další druh nábytku pro kompletní zařízení bytových či komerčních interiérů. Limousine_Pag16-17

Výsadou společnosti je rozhodně výhradní používání prvotřídních materiálů, což oceňují mnozí klienti, mezi něž patří například Pražský Hrad, zámek Český Krumlov nebo Elements resort v Šamoríně.

K nejzajímavějším značkám z nabídky Carelli patří tradiční Italský výrobce Gamma Arredamenti International spa., jehož projekt slaví úspěch nejen v Evropě, ale především v USA. Sedací soupravy firmy Gamma jsou velmi variabilní a vyznačují se precizním řemeslným zpracováním.

Jazz Night_Pag 30-31

A jaká je filozofie společnosti? „Zásadní význam klademe na tradiční ruční výrobu, přičemž se snažíme žít moderně orientovaným životním stylem. Exkluzivní ráz výrobků je inspirován světem módy prostřednictvím nových kombinací materiálů a detailů.“

Wave_2

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.