Sociální sítě
Nahoru

CZECH SNOW POLO MASTERS 2016

Dramatická scenérie horských svahů, svalnatá těla jihoamerických pólo poníků, jejich zrychlený tlukot srdce, bojovná atmosféra soutěžících týmů, ale i nová setkání a přátelský duch mezi hráči i diváky z celého světa, to je Czech Snow Polo Masters 2016 ve Skiareálu Špindlerův Mlýn. jc_snowpolomasters2015_4Již 3. ročník prestižního turnaje Českého mistrovství koňského póla na sněhu se uskuteční 5.-6. února 2016 ve Skiareálu Špindlerův Mlýn na zasněžených sjezdovkách resortu Svatý Petr. jc_snowpolomasters2015_11 Jako jeden z mála turnajů svého druhu na světě, společně s turnajem ve švýcarském Sv. Mořici a rakouském Kitzbühelu, spojí tento královský sport s luxusním prostředím Špindlerova Mlýna, prestižními značkami i významnými osobnostmi. snowpolo2015-01-23-9620 O turnaji:

2 denní luxusní event, tříčlenné týmy, 20 špičkových pólo poníků. Mezinárodní účast hráčů koňského póla z celého světa i vzdálené Argentiny, s handicapem -1 až 4-. Turnaj se koná přímo pod sjezdovkou Svatý Petr, Špindlerův Mlýn. Každý večer bude afterparty s atraktivním programem, rautem, módní přehlídkou, krásnými hosteskami, DJ´s za účasti osobností z řad českých celebrit a zástupců zvučných jmen. Program turnaje začíná v pátek 5. února v 10 hodin. snowpolo2015-01-23-9582 Tento jedinečný zážitek pro Vás pořádá historicky první klub koňského póla v ČR, GILL POLO CLUB, exkluzivním organizátorem turnaje je produkční a modelingová agentura PRESTIGE MODELS, specialista na „tailor made events“. snowpolo2015-01-23-9118 Více informací a podrobný program najdete na www.czechsnowpolomasters.eu SYN7881

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.