Sociální sítě
Nahoru

PRAŽSKÁ SHOPPING MANIA V PAŘÍŽSKÉ 30

Není nad to, když můžete propadnou nákupní horečce na jednom místě. Nákupy s vůní luxusu na vás nově čekají v shopping galerii v Pařížské ulici 30, která je součástí hotelu InterContinental. Iluxus vám doporučí, kam zajít i co nakoupit…

3b

Jestli muži něco bytostně nenávidí, tak to je zkoušení a vybírání nového oblečení. Málo který gentleman si nakupování užívá. Pánové, mile vás ale překvapí v novém butiku Uomo Napoletano. Vysoká pánská krejčovina z oblasti Neapole v sobě zrcadlí skutečnou tradici řemesla, předávaného z generace na generaci. Preciznost, s jakou jsou zde obleky, saka, košile i kalhoty šity, odpovídá té nejvyšší kvalitě. A právě výběr té nejlepší pánské módy od předních italských značek z neapolské oblasti najdete v butiku v Pařížské 30. Ochotný personál vám poradí při tvorbě outfitu a vy budete spokojeně odcházet, oděni do nových kolekcí značkového oblečení.

1a

Je libo doladit nové oblečení o stylové hodinky? Pak zavítejte take do klenotnictví Natka, které dosud působilo pouze a jen v Karlových Varech. Po boku slavných hodinářských značek nabízí i takové perličky, jakými jsou hodinky steampunkového krále, kterým není nikdo jiný nežli Romain Jerome.

2

Ještě vám chybí kvalitní obutí a vaše skříň bude zpívat radostí. Pokud toužíte nosit něco opravdu výjimečného, měli byste se vypravit do butiku švýcarské značky Bally, který nově najdete na stejné adrese Pařížská 30. Bally shoes se totiž společně s astronautem Neilem Armstrongem ocitly jako první boty na světě na povrchu Měsíce při jeho vesmírné misi v roce 1969. Vyzkoušejte si moon walk a vybírejte z kolekcí elegantní obuvi pro muže, nebo potěšte své ženy výběrem ekluzivních kabelek, elegantních lodiček I trendy sneaker či drobných doplňků v podobě pásků a peněženek. Švýcarská kvalita a ikonické zdobení červeno-béžovými stuhami je už jen bonbonkem na závěr.

4

Svůj první showroom v Praze otevřela v dubnu také společnost Rolls-Royce Motor Cars Prague ve spolupráci s českým dealerstvím Rolls-Royce CarTec Group právě v prostorách hotelu InterContinental, na začátku luxusní nákupní zóny v Pařížské ulici 30. Britský výrobce superluxusních automobilů láká mimojiné na českou premiéru nového modelu Rolls-Royce Dawn, luxusního kabrioletu, který si milovníci značky mohou prohlédnout a objednat v showroomu brandu. Tak co, ještě nemáte nakupování dost?

5

Máte-li sběratelskou duši, která touží po suvenýrech, jejichž tvůrci- umělci jim vdechují život a umožňují tak prožívat s nimi příběhy a tradice pravé řemeslné výroby původem z České republiky, pak zamiřte do nového butiku Local Artist. Tradiční šperky, výrobky ze slámy, malovaná keramika i staré pražské legendy či unikátní kolekce pivních výrobků vás nadchnou svým původem i legendami, které k sobě vážou. Typické české výrobky vám vždy připomenou toulky historickým centrem Prahy a jedinečnost okamžiku, při kterém jste si je vybrali. No nebylo to přece jen zábavné nakupování?

Kontakty: www.bally.euwww.cartecpraha.cz, www.localartists.czwww.natka.czwww.uomonapoletano.cz

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.