Sociální sítě
Nahoru

LETNÍ VÝČESY: FRANCK PROVOST PARIS WILD BLOND

FranckProvostSlovanskydum

Léto pomalu a jistě přichází s absolutním hitem sezony – rozmanitě zaplétanými vlasy či zajímavými výčesy. V horkých dnech každá žena ocení odhalenou šíji a své o tom vědí i ve Franck Provost. Kadeřnický salon ve Slovanském domě pro vás připravil exkluzivní kolekci účesů pro jaro-léto 2016 s názvem Paris Wild Blond.

FP_PE2016_18_01.jpg

Kadeřníci z Franck Provost se tradičně starají i o účesy hvězd festivalu v Cannes a stejně tak i český tým o hvězdy festivalu v Karlových Varech, kde má salon svoji pobočku přímo v Grandhotelu Pupp. Zajímavé účesy inspirované glamourem hvězd může ale u Franck Provost vyzkoušet každá žena, i když není filmová star.

FP_PE2016_17_01.jpg

Nechte se inspirovat novou kampaní a už teď přemýšlejte, který z účesů by vám nejvíce slušel. Vždyť hýčkání si můžeme dopřávat kdykoli!

FP_PE2016_02_01.jpg

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.