Sociální sítě
Nahoru

Seznamte se s ultra prémiovou ruskou vodkou z dílny Stolichnaya

Ruská elit™ patří mezi nejjemnější vodky na světě. Jde o nejkvalitnější produkt, který kdy stvořila legendární společnost Stolichnaya. Nejlepším pražským barům ji v Black Angel’s Bar tento týden prezentoval Brent Lamberti, brand ambasador vodky a skvělý barman. „Brent je mistr svého oboru, který prezentuje vodku elit™ po celém světě. Když jsme v lednu přebírali distribuci, byla moje podmínka právě představení vodky jejím ambasadorem i v Praze,“ vysvětluje Alexander Suja, marketingový ředitel společnosti Premier Wines & Spirits, která luxusní elit™ vodku distribuuje v České republice. AVyrábí se z vybrané ozimé pšenice pěstované na vlastních farmách nedaleko města Tambov a křišťálově čisté vody. „Na její jemné chuti sehrává důležitou roli unikátní patentovaná technika filtrace skrz mrazení. Vodka si tak po čtyřnásobné destilaci projde teplotou -18°C. Tento historický ruský postup se dá označit za nejčistší formu filtrování destilátů, která zajistí jedinečnou čirost a absolutní jemnost vodky,” doplňuje Brent Lamberti. Vodka je lahvována do exkluzivních designových vysokých lahví vyobrazujících logo, které v sobě pojí oheň a led. BBBKvalitu elit™ vodky každoročně zohledňuje také uznávaný Beverage Tasting Institute, který vodku ocenil nejvyšší platinovou medailí v letech 2006, 2007, 2009, 2010 a 2014. To z ní činí jeden z nejlépe hodnocených destilátů na světě. Ačkoliv elit™ nejlépe vynikne samostatně, nabízí se také alternativa v podobě kultovního míchaného nápoje Vodka Martini. CUž agent James Bond na filmovém plátně v tomto drinku kdysi preferoval právě vodku z produkce Stolichnaya. Distribuční společnost Premier Wines & Spirits se proto rozhodla uspořádat první ročník barmanské soutěže elit™ art of martini cocktail competition. „Barmani po celém Česku a Slovensku budou vymýšlet originální variace Vodka Martini s použitím elit™, fantazii se meze nekladou. Tyto unikátní drinky pak budou během letních měsíců nabízet ve svých barech. Ten nejkreativnější z nich vyhraje zájezd na Ibizu,“ dodává Suja z Premier Wines & Spirits. B

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.