Obrovský sud, kde irská whiskey teče proudem – tohle léto už to nebude jen sen. Na několika českých festivalech totiž bude stát Jameson Barrel zóna, kde si dáš panáků a koktejlů, kolik jen budeš chtít. Máš chuť na whiskey, která zrála v sudu po pivu? Nebo na whiskey se zázvorem? V největším festivalovém sudu v Evropě servírujeme vše. Jameson dělá rád věci po svém, a tak se letos rozhodnul oslavit léto ve velkém. Doslova ve velkém sudu. Nikde v Evropě ještě nikdo takový neviděl. V tomhle sudu proběhne otevření dalšího sudu určeného pro slavnostní přípitek. Jestli budeš v pátek 3. června na festivalu Jamrock, nenech si tuhle Jameson slávu ujít. Nejenže budeš při tom, ale ochutnáš první whiskey na světě, která zrála v sudu po černém pivu, namícháš si svůj dokonalý Jameson Ginger koktejl, vybereš si další drinky z nejširší nabídky whiskey, která kdy na hudebním open airu byla, a možná si připiješ i se svou oblíbenou kapelou. Nestíháš Jamrock? Nevadí. Vysočina Fest a Sázava Fest budou mít svůj Jameson Barrel taky.
Největším lákadlem na menu je bezpochyby Jameson Caskmates. Jestli ti někdo někdy tvrdil, že tvrdý alkohol a pivo k sobě nepatří, tak my tě přesvědčíme o opaku. Tahle whiskey ráda hraje hru se sudy – sud, ve kterém zrála, se naplní irským stoutem a pak se opět vyprázdní, aby propůjčil svůj prostor zase whiskey. Ta během téhle fáze dozrávání získá unikátní chuť, v níž se k typické Jameson jemnosti přidává kakao, káva a karamel z černého piva. A jak voní!
Milovníci zázvoru si zase jedině v Jameson Barrel můžou namíchat svůj Jameson Ginger tak, aby měl ten ideální říz. A mohli bychom pokračovat, ale rádi tě překvapíme. Víš, že irská whiskey chutná nejlíp ve společnosti skvělé hudby a kamarádů, kteří se ničeho nebojí?