Sociální sítě
Nahoru

kráska Bella Hadid exkluzivně pro Dior

Módní dům Dior oznámil při příležitosti představení kolekce Cruise 2017 v paláci Blenheim velkou novinku. Novou ambasadorkou internetové série kreativních videí s make-upem Dior bude pohádkově krásná modelka s dokonalou pletí Bella Hadid. Sestra úspěšné modelky Gigi Hadid se tak pomalu a jistě stává ikonou luxusu stejně jako Gigi.

BellaHadid_CP_JpegHD

Během fashion show bylo představeno první video s touto kráskou, které natočila v zákulisí s Peterem Philipsem – kreativním a image ředitelem Dior make-upu. První internetová vlaštovka tak uvedla kolekci videí s názvem „Dior Makeup Live with Bella Hadid“, která budou dostupná na internetu od 6. června 2016.

Bella Hadid, nová ambasadorka Dior make-upu, sdílí vášeň pro líčení s Peterem Philipsem. V sérii videí pak tato hvězda odhalí, jaké jsou její oblíbené produkty a sama se zúčastní zábavného a neobvyklého zážitku při líčení. První epizodu této digitální série ze zákulisí módní přehlídky Dior Cruise 2017 v paláci Blenheim můžete schlédnou na internetu už od 6. června. Další pak budou následovat.

 

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.