Sociální sítě
Nahoru

Seznamte se s novou prezentací české designové tvorby v La Gallery Novesta

Prodejní galerii La Gallery Novesta pravděpodobně znáte jako prostor s nejrozsáhlejší nabídkou českého módního designu. Nevšední concept store, jenž zahrnuje více než 30 designérů a značek, se neustále snaží přicházet s novinkami, i z toho důvodu zájemcům nedávno představil prodejní pop-upy. Nové expozice s jednoduchým názvem DISPLAY nemají pouze komerční funkci, ale jsou doprovázeny také ukázkami z umělecké tvorby designérů, které publiku představují směry a vize, jimiž se mladí autoři ubírají.

Web_butik

Interiéry pražského concept storu La Gallery Novesta

Jako první se v rámci prodejních pop-upů představilo nezávislé uskupení šperkařek známé pod názvem Září, za nímž stojí bývalé spolužačky – studentky prof. V. K. Nováka – Eliška Lhotská, Markéta Šumová, Iveta Mulačová a Zuzana Babková. Prezentaci současného šperku vkusně doplňuje i hedvábná kolekce značky LOTE Lenky Trlicové. Všichni milovníci české designové tvorby si DISPLAY No. 1 mohou prohlédnout v prostorách La Gallery Novesta, Elišky Krásnohorské 9 v Praze 1 až do 20. srpna.

 

 

 

Více z rubriky Umění

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.