Sociální sítě
Nahoru

Vyrážíte na olympiádu do Ria? Nezapomeňte navštívit jihoamerický „Montmartre“

Vila Santa Teresa

Pokud se v rámci návštěvy letních olympijských her chystáte objevovat méně známá zákoutí Rio de Janeira, navštivte kultovní čtvrť Santa Teresa, kterou mnozí přirovnávají k pařížskému Montmartru. Půvabné kopce, úzké uličky, barevné domky a fenomenálními výhledy do okolí… To vše činí z oblasti magnet pro turisty a umělce. Přemýšlíte, kde se během mapování okolí ubytovat? Zkuste luxusní butikový hotel Santa Teresa, v němž najdete jedenáct originálních pokojů, nádherný bazén a skvělý servis!

Vila 1

Jedinečné ubytování se nachází pouhých patnáct minut jízdy od pláží Copacabana a Ipanema, slavných brazilských samba klubů a stadionu Sambódromo, takže nabízí pestré možnosti trávení volného času. Neopakovatelnou atmosféru mají především místní večery. Z hlavní terasy hotelu se můžete kochat západy slunce i pohledem na zátoku Guanabara, přilehlé kopce a slavnou sochu Krista Spasitele. Více o hotelu najdete na: www.thevillario.com.

Vila 2

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.