Hotely | 1.8.2016 | Eva Karlasová

Vyrážíte na olympiádu do Ria? Nezapomeňte navštívit jihoamerický „Montmartre“

Vila Santa Teresa

Pokud se v rámci návštěvy letních olympijských her chystáte objevovat méně známá zákoutí Rio de Janeira, navštivte kultovní čtvrť Santa Teresa, kterou mnozí přirovnávají k pařížskému Montmartru. Půvabné kopce, úzké uličky, barevné domky a fenomenálními výhledy do okolí… To vše činí z oblasti magnet pro turisty a umělce. Přemýšlíte, kde se během mapování okolí ubytovat? Zkuste luxusní butikový hotel Santa Teresa, v němž najdete jedenáct originálních pokojů, nádherný bazén a skvělý servis!

Vila 1

Jedinečné ubytování se nachází pouhých patnáct minut jízdy od pláží Copacabana a Ipanema, slavných brazilských samba klubů a stadionu Sambódromo, takže nabízí pestré možnosti trávení volného času. Neopakovatelnou atmosféru mají především místní večery. Z hlavní terasy hotelu se můžete kochat západy slunce i pohledem na zátoku Guanabara, přilehlé kopce a slavnou sochu Krista Spasitele. Více o hotelu najdete na: www.thevillario.com.

Vila 2

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz