Sociální sítě
Nahoru

The COVET House: Eklektický mix designu na břehu řeky Douro

Pouhou čtvrt hodinku od magického Porta – města plného křivolakých uliček a tajemných domů – najdete originální showroom společnosti Covet Lounge, který nadchne všechny milovníky designu i profesionály z oboru.

Web_Portugalsko

Teprve nedávno otevřený showroom The COVET House na břehu řeky Douro je plný architektonických prvků připomínajících vznešenou portugalskou minulost. Není proto divu, že jeho interiér zdobí přehlídka prestižních značek, mezi nimiž nechybí například Boca do Lobo, DelightFULL, Brabbu, Koket, Maison Valentina, Circu a Luxxu.

Web_Portugalsko 1

„Cílem naší mise je zajistit návštěvníkům jedinečný zážitek. Nešlo nám jen o to vytvořit běžný showroom, ale umožnit naším hostům, aby vstoupili do jedinečného světa našich značek a seznámili se s nimi prostřednictvím všech smyslů,“ vysvětluje Ricardo Magalhães, spoluzakladatel a vedoucí interiérového designu COVET Lounge. Více informací o luxusním showroomu najdete na: www.covetlounge.net/covet-house

Web_Portugalsko 3

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.