Sociální sítě
Nahoru

Los Kachlos HOME překvapí svým designem i přístupem

showroom1

Máte potřebu neustále zútulňovat váš domov? Chcete do podzimu obléknout nejen sebe, ale i obývací pokoj, ložnici a ostatní místnosti vašeho domu? Pak zavítejte na Vinohrady, kde naleznete na Vinohradské ulici číslo 41 nově otevřený showroom a exkluzivní prodejní galerii Los Kachlos HOME. Zde můžete obdivovat i zakoupit designové produkty z oblasti bydlení a interiérového designu na ploše 550 m2.

detaile shapes

Kromě sortimentu Los Kachlos, specializující se na moderní i retro koupelny a keramické dlažby či obklady, si prohlédnete nabídku také dalších značek, které společně vytváří unikátní designový koncept – místo, kde architektura, umění a design společně vytvářejí harmonickou symbiózu.

Ambiente+bano_web

Vybírat tak můžete z více než deseti značek, jakými jsou například Bedeur, specializující se na přírodní postele a matrace, kuchyně Plan3, PRÜM a jejich špičkové dveře a zárubně německé kvality, sedací nábytek a nábytkové sestavy od Origides a další. Milovníky křehkých luxusních designových svítidel jistě nadchne značka Preciosa Lightning, naopak vyznavače pevného kovu a kovaného nábytku zase osloví Iron Art. Nemusíte se však zaměřit pouze na interiér, naleznete zde i veškeré vybavení či stínící techniku pro vaše terasy a zahrady.

terasa3

„Koncept Los Kachlos HOME neboli interiér s přesahem je určen pro každého s vysokými nároky na život a kvalitu bydlení. Naším cílem je poskytnout jak klientům, tak i architektům a designérům kvalitní výběr, příjemné prostředí a nadstandardní servis v optimálním poměru kvality a ceny,” říká o showroomu majitel Petr Lipovský.

Zavítáte-li tedy do exkluzivní prodejní galerie Los Kachlos HOME, neočekávejte, že odejdete s prázdnou. No a pokud zrovna nehledáte ten nejvhodnější doplněk do interiéru a přišli jste se pouze inspirovat, budiž vám útěchou, že si můžete odnést alespoň některé z prémiových vín La Bottela z respektovaných oblastí Španělska a Itálie či ledovcovou vodu z Islandu Aqua Angels.

wing3

 

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.