Gastro | 13.9.2016 | Eva Karlasová

Podzimní menu v hotelu Boscolo Prague se nese ve znamení hub a zvěřiny

web_Salon-1

Šéfkuchař Pavel Vacek, který vládne kuchyni v hotelu Boscolo Prague, připravil vynikající podzimní sezonní menu. Po celé září se gurmáni mohou těšit na houbové speciality, mezi nimiž nechybí jemný hříbkový krém, houbovo-bramborové nočky s ragú z lesních hub a mladých špenátových listů nebo delikátní houbové krupeto s grilovaným lososem a omáčkou z lišek.

web_Hribkove kroupeto-5

V říjnu se v Boscolo servíruje zvěřina – na pestrém menu tak najdete vynikající zvěřinovou paštiku s pistáciovými oříšky nebo jelení hřbet připravovaný metodou sous vide s ragú z lišek a růžičkové kapusty s topinamburovým pyré a glaze z portského vína. To vše v doprovodu kosmopolitní atmosféry a nadčasového italského designu. Přejeme příjemný zážitek a dobrou chuť!

web_Jeleni hrbet -4

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz