Nejen v těch nejluxusnějších restauracích můžete potkat kreace velkých mistrů české kuchyně. Fastfoodový řetězec Bageterie Boulevard spustil zcela nové podzimní Chef menu, které se s velkou pompou zrodilo „v kuchyni“ známého českého šéfkuchaře a porotce kuchařské show Miroslava Kaliny. Typické podzimní sezonní suroviny inspirované alsaskou kuchyní – houby, dýně, červená řepa, zelí, ale i ořechy a to vše připravované podle zásad zdravého stravování, vás překvapí neotřelými kombinacemi a svou vytříbenou chutí. Jako vždy je součástí menu také řada Fit Calories, na niž opět dohlížela výživová poradkyně Bageterie Boulevard Iva Veselá. Poprvé je ke všem menu nabízen i speciální nealkoholický nápoj – pravý francouzský cider.
Na začátek Chef menu rozhodně ochutnejte polévku z červené čočky, která povzbudí nejenom tělo, ale i ducha. Výrazná je i bageta Koleno Munster s uzeným vepřovým kolenem, zelným salátem a pro Alsasko typickým aromatickým Munster sýrem. Podzimní „duo nabídku“ baget doplňuje Kuře Champignon provoněné houbami a pikantním chilli. Bageta s masem z kuřecích stehen na chilli, s nakládanými lesními hříbky, cibulkou, salátem z baby špenátu a přelitá parmazánovým bešamelem nejenom zasytí, ale díky chilli i prohřeje organismus zevnitř.
Hledáte-li lehčí oběd či svačinu, osloví vás jistě fit menu s grahamová tortilla s medovou máslovou dýní, avokádem, salátem, exotickým koriandrem a tahini dresinkem. Ve zdravém podzimním menu nechybí ani ryba. Sendvič z dýňového chleba s uzeným pstruhem, salátem z červené řepy, jablek a vlašských ořechů uzavírá pestrobarevné podzimní menu francouzského nádechu pod taktovkou špičkového šéfkuchaře Miroslava Kaliny.