Sociální sítě
Nahoru

bydli a panuj!

IMG_2513

Kaštanová v Brně je prvním a jedinečným centrem bydlení a designu svého druhu, je mekkou nejen pro architekty designéry a developery, ale také pro širokovou veřejnost, studenty architektury i každého, kdo miluje design a ocení kvalitní služby a materiály.

IMG_2500

Areál Kaštanová je zcela vyjímečný projekt s neuvěřitelným geniem loci, na pozemku o rozloze 20000 metrů čtverečných se nachází 14 jedinečných samostatných showroomů jak designových značek (kuchyně a sedací soupravy Deho, koupelny Keraservis, designové látky a tapety Optimal interier design, světelné studio Hormen, podlahy Supellex, interiérové dveře Pivato), tak showroomů nabízejících všechny produkty a činnosti, které zásadním způsobem promlouvají do hrubé výstavby domů (Ytong, Presbeton, Roto střešní okna, světlovody Light way,cihly Heluz.. atd).

IMG_2520

Na jednom místě tak najdete to nejlepší z oboru stavitelství a architektury. Kaštanová je proto komplexním řešením pro architekty i koncové zákazníky, a to od počátku stavby, až po finální dořešení designu interiéru. Centrum Kaštanová je oázou, kde se střetává pragmatický svět obchodu a techniky se světem designu a umělecké atmosféry. Strategická poloha a výborná dostupnost (pár minut od centra Brna, skvělá dostupnost z D1, D2) pak předurčuje Kaštanovou k tomu, stát se kultovním místem pro všechny, kteří se zajímají o design, architekturu, stavějí dům či byt a nechtějí ztrácet drahocenný čas.

Kontakt: www.kastanova.cz

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.