Sociální sítě
Nahoru

Efektivní & zábavné hubnutí v zemi plné slunce

web_NEW By-nightHR

Shazovat kila v pozitivně naladěném a slunečném Toskánsku se nám zdá jako dobrý nápad a to bez ohledu na aktuální roční období, proto vás zveme do Itálie! Konkrétně do Spa golf resortu Terme di Saturnia, kde si pro zájemce o krásnou postavu připravili šestidenní program s detoxikačními a zeštíhlujícími účinky, který pomáhá pročistit organismus a nastartovat metabolismus. Kromě vstupní konzultace zahrnuje šest různě orientovaných procedur, jejichž cílem je zbavit vás maxima tukových polštářků v co nejkratším čase a s co nejmenším úsilím.

web_NEW Spa-Treatment

V toskánském resortu si můžete kromě cíleného hubnutí vychutnat také celou řadu exkluzivních služeb od spa, přes římské termální lázně, speciální masáže, jógové lekce až po golf, nudit se tedy rozhodně nebudete! Více informací o šestidenním hubnoucím pobytu najdete na: www.termedisaturnia.it/en/programmi/programmi-termali-e-spa/slim-intensive-6-days

web_NEW Roman-BathHR

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.