Sociální sítě
Nahoru

Kousek Itálie na Vinohradech…

Patříte-li mezi milovníky skvělé domácí italské kuchyně, která je založená především na čerstvých a kvalitních surovinách, jistě vás potěší fakt, že nově naleznete v centru Prahy  gourmánský obchod Gusto Veneto, díky kterému si ty pravé italské speciality užijete i u vás doma.

Gusto Veneto_a

Obchod, patřící rodině Fialů, vznikl na popud pana Fialy staršího, který žije přes deset let v Itálii a rozhodl se tedy kus tamní kultury přenést i do České republiky. Své místo Gusto Veneto našlo na pražských Vinohradech, nedaleko náměstí Míru. V útulných prostorách najdete vše, po čem vaše srdce touží. Od italských vín, těstovin, omáček a sýrů, až po uzeniny, kávu a mnoho dalších produktů. Nakupování vám vždy zpříjemní a s výběrem poradí sám pan majitel Adam. „Naší největší výhodou je znalost italského trhu a tamních producentů, především z oblasti Benátek neboli Veneta. Díky tomu, že si veškeré zboží vozíme sami, nabízíme svým zákazníkům vysokou kvalitu za velmi příjemné ceny, srovnatelné s tamními“, dodává Adam Fiala, majitel obchodu.

Gusto Veneto_c

Pokud tedy ještě váháte kam za dobrými italskými delikatesami, zastavte se v Gusto Veneto v ulici Varšavská 36 nebo navštivte webové stránky www.gustoveneto.cz a využijte k nákupu jejich eshop.

Gusto Veneto_e (2)

 

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.