Sociální sítě
Nahoru

Návštěva v subtropické zahradě

 

web_cover optional

Jen tak se protáhnout na slunci a nechávat se přitom unášet všudypřítomnou vůní Atlantického oceánu… Tuto vizi vám hravě splní celoročně vyhledávaná turistická lokalita Madeira a romantický Belmond Reid´s Palace. V průběhu let se toto luxusní útočiště zdokonalovalo v umění rozmazlovat každého hosta přesně tím způsobem, po němž ve skrytu duše touží. Díky tomuto přístupu se slunný palác těší skvělé pověsti a patří k jedněm z nejlepších hotelů ve Funchalu.

web_Madeira

Toužíte-li po troše romantiky, dopřejte si Moonlight Dinner – nezapomenutelný soukromý kulinářský zážitek pod hvězdami. Vybrat si můžete jedno z pěti různých míst v překrásném hotelovém areálu, kde vám personál prostře stůl v příjemném ústraní. Intimní atmosféru podtrhne svit svíček i přítomnost kytaristy, který bude diskrétně hrát v pozadí. Dokážete si snad představit lepší podmínky pro případnou žádost o ruku? Více na:  www.belmond.com/reids-palace-madeira

web_Madeira cover

 

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.